gizzez

Halvgalen värmländska med helgalet intresse för att Äta mat...Laga mat...Fixa kring mat...säger inte att jag Kan,,,men Älskar det!!! JAG blogga...provar iaf- kanske hittar Du något som kan ge Dig tips inför din vardag- så jag säger Välkommen & Smaklig Måltid:)))

Ugnspannkaka

Kategori: Allmänt

Ugnspannkaka med Bacon blev dagens lunch =)Varit på en promenad...lite kallt...tvättar...varit en tur till tippen med gammalt som inte används...Känns alltid bra efteråt!
Nu jag försöka rensa lite mer här hemma....har ingen lust att gå ut mer idag..om nu inte solen visar sig...bra dag att fixa inne..har till och med tänt en brasa för att få lite extra värme =)

Ha en fin måndag! / Gizze

Kommentarer

 • anje säger:

  2011-03-22 | 13:50:08
  Bloggadress: http://hemmahostr
 • anje säger:

  blev nåt fel med den första kommentaren, fick ju inte med hälften ens! : )  tack! det är så kul med bilder o det är nästan ännu roligare att dela med sej av dom, för vad vore vitsen annars om man inte fick visa upp allt det vackra runtomkring? ; )  det knallar på här. hur är det själv? du blåser inte bort väl? här ute (i by) blåser det riktigt mycket..inte kul men solen värmer o det höjer upp stämningen på promenaderna! : )  KRAM!

  2011-03-22 | 13:52:47
  Bloggadress: http://hemmahostroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här: